OFF & we blijven ON

Deze winter is de kans op elektriciteitsschaarste reëel. Als slimme elektriciteitsverbruikers kunnen we er samen iets aan doen!

Lees meer
 
Sluitingsdagen loketten

De loketten van het gemeentehuis & OCMW zijn gesloten op:
maandag 10 november 2014: 's avonds
dinsdag 11 november 2014: ganse dag

Lees meer

 
Herdenking Wapenstilstand

Gemeentebestuur en Cultuurraad organiseren op dinsdag 11 november 2014 de viering ter herdenking van Wapenstilstand. Ook dit jaar gebeurt deze herdenking in samenwerking met Koninklijke Fanfare Sint-Pieter, de lagere scholen, de gemeentelijke muziekacademie en de parochie.

Lees meer
 
Achter de schermen van het koningshuis

Als we de 182-jarige geschiedenis van ons koningshuis bestuderen, ontdekken we tal van verhaallijnen die de basis van boeiende romans hadden kunnen vormen. Op maandag 17 november vertelt hofreporter Brigitte Balfoort jullie al deze verhalen over geld, macht en natuurlijk ook over glamour.

Lees meer

 
Woensdag Kidsdag in de bib!

Op woensdag 12 november 2014 organiseert de bib een vertelnamiddag voor kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar.

Lees meer
 
De Vlaamse renovatiepremie wordt een belastingvermindering

De Vlaamse renovatiepremie wordt grondig hervormd en wordt voortaan uitbetaald als belastingvermindering.

Lees meer

 
Zet jouw organisatie in beweging!

Ben je een organisatie, vereniging, sportclub en wens je een sportlessenreeks in te richten? Misschien kom je wel in aanmerking voor een financiële ondersteuning van je gekwalificeerde lesgever.

Lees meer